* COE Asatru * Catalunya *

Blog Post New Entry


view:  full / summary

Neix el kindred "Llop del Nord" de Barcelona

Posted by Jerry on December 4, 2014 at 7:35 AM Comments comments (3)

Celebrem la constitució d'un nou Kindred a Barcelona, que es fan dir "Llop del Nord" que porten endavant els nostres germans Gunnar (Javier) i Berkana (Tania). Els nostres majors desitjos d'èxit i seguim creixent.

Casament odinista

Posted by Jerry on October 6, 2014 at 4:15 PM Comments comments (0)

El proper dia 11 d'octubre de 2014, una parella contraurà matrimoni odinista a Les Pedreres, Sant Fruitós del Bages. Oficiarà la cerimònia el nostre germà Jerry (gilwellian), autoritzat pel godi Ernesto García, i assistit per la seidkona M. Ángeles que es desplaça expressament des de València per a l'ocasió. Felicitats a Fabián i Pilar de Terrassa, esperem que sigueu ambdòs una pica a Flandes, o millor dit al Vallès. :)

Heimfall (Samhain) 1 - 2 de Novembre

Posted by Jerry on October 6, 2014 at 4:15 PM Comments comments (0)

Convidem a tots els germans, germanes i simpatitzants a celebrar aquest any Heimfall (Samhain). Alguns anem al temple de Navas de Jorquera perquè a més se celebra un dels nostres Althing (assemblea) més esperats i hi ha temes vitals que tractar i prendre decisions importants per a la nostra confessió.

Sopar de Yule

Posted by Jerry on December 5, 2013 at 2:40 PM Comments comments (1)
Us convidem a participar en el proper sopar de Yule que celebrem el 21 de desembre a la Pizzeria Tio Mario de Barcelona. Hora 21h00. Poden venir creients, simpatitzants, amics i parelles.

PIZZERIA TIO MARIO
CARRER LLULL, 145
POBLE NOU
METRO LINEA IV "LLACUNA"


Partxes brodats COE

Posted by Jerry on July 16, 2013 at 9:40 AM Comments comments (1)


Facebook

Posted by Jerry on July 12, 2013 at 6:45 PM Comments comments (0)

Neix el kindred "Corb del Nord" (Area Metropolitana de Barcelona)

Posted by Jerry on July 2, 2013 at 6:25 PM Comments comments (3)

Us informem que a partir l'1 de juliol uns quants germans, Anortef, Sven (actualment a Escòcia), Ragnar i un servidor i germana (Loria) hem rebut simultàniament la necessitat de crear un Kindred actiu a Catalunya, específicament en l'àrea metropolitana de Barcelona, ​​perquè som de diverses poblacions però amb les mateixes inquietuts i gustos. El kindred ja té nom, "Corb del Nord".

Crear un Kindred és un fet voluntari, quan diversos creients tenen la necessitat de compartir i participar en comunió amb un objectiu comú, créixer en la nostra fe amb ajuda d'altres germans i germanes.

En breu us comunicarem l'estructura executiva i organitzativa i si algú més vol unir-se a aquesta iniciativa, ara és el moment.


Recollida de signatures contra especuladors i la destruccio de la necropolis visigoda de Vicalvaro

Posted by Jerry on June 19, 2013 at 6:20 PM Comments comments (0)

El Cercle Odinista Europeu-Comunitat Odinista d'Espanya Ásatrú fa campanya en favor de la conservació de la necròpolis visigoda de Vicálvaro on les autoritats, encara que reconeixen que és el jaciment més gran descobert fins avui, volen destruir el lloc per construir 15.000 habitatges ... en un país on hi ha 3,5 milions d'habitatges buits. Serà que no.

https://www.change.org/es/peticiones/direcci%C3%B3n-general-de-patrimonio-hist%C3%B3rico-de-la-comunidad-de-madrid-conservaci%C3%B3n-y-salvaguarda-de-la-necr%C3%B3plis-visigoda-de-vic%C3%A1lvaro


Rss_feed